Pierwsza sesja #równiepiękni już za nami, kolejna w grudniu!

Od dziś codziennie będziemy prezentować Wam jednego z naszych młodych modeli, tak, żeby każdy rodzic miał szansę na udostępnienie zdjęć swojego dziecka i danych do wpłaty na konto. Zaczynamy…Dzisiejszą gwiazdą jest Kubuś Tuczyński.

Kuba to wesoły i szalenie uprzejmy dziesięciolatek.
W wieku siedmiu lat zdiagnozowano u niego guza mózgu. Po wylewie Kuba ma lewostronny niedowład- przykurcz mięśni. Chłopak przeszedł szereg operacji, w tym częściowe wycięcie guza. Tylko częściowe, ponieważ reszta wrosła w mózg i nie jest możliwe jej usunięcie.
Guz stale rośnie, uciska nerwy wzroku. Kubuś powoli przestaje widzieć.
Kubuś czeka na operację w Monachium która może uratować jego życie. Prawdopodobnie po operacji czeka go kolejna dawka chemii. Ta którą otrzymał uczyniła w jego organiźmie ogromne spustoszenie.
Guz daje o sobie znać. Uciska na centralny układ nerwowy przez co Kubuś ma problemy z chodzeniem. Przewidziany koszt operacji to 40tys euro. Do tego dochodzi transport, pobyt w hotelu a także koszt hospitalizacji. Ale jest to nasza jedyna szansa ma ratunek. Kubuś codziennie potrzebuję codziennie drogich leków i rehabilitacji. Prosimy o wpłaty:

Fundacja Pomocy Dzieciom i Osobom Chorym “Kawałek Nieba”
Bank BZ WBK
Tytułem: “1569 pomoc dla Kubusia Tuczyńskiego”

wpłaty zagraniczne – foreign payments to help Kubus:
Fundacja Pomocy Dzieciom i Osobom Chorym “Kawałek Nieba”
PL31109028350000000121731374
swift code: WBKPPLPP
Bank Zachodni WBK
Title: “1569 Help for Kubus Tuczynski”

Aby przekazać 1% podatku dla Kubusia:
należy w formularzu PIT wpisać KRS 0000382243