DAJ DZIECIOM UŚMIECH

Scepter Agencja interaktywna
Jesteś tutaj: DAJ DZIECIOM UŚMIECH

DAJ DZIECIOM UŚMIECH to kolejny projekt naszej fundacji.

Głównym celem projektu jest zbiórka pieniędzy, za które  przewidujemy opłacenie wielu potrzeb hospicjów dziecięcych, domów dziecka oraz oddziałów pediatrycznych szpitali, a wsparciem obejmiemy:
- warsztaty artystyczne,
- hipoterapię,
- dogoterapię,
- wycieczki dla dzieci,
- wyjścia do kin, teatrów, Itd.

W związku z licznymi prośbami ze strony rodzin dzieci chorujących zdecydowaliśmy się też wspierać indywidualne osoby.

Przewidujemy przeprowadzenie różnego rodzaju eventów tj.: biegi, koncerty charytatywne, loterie fantowe. Podczas akcji prowadzone będą zbiórki książek, odzieży dziecięcej, środków higienicznych, zabawek oraz innych wartościowych rzeczy, które przekażemy na licytację internetowe. Część zabawek, odzieży, oraz wszystkie środki higieniczne zostaną przeznaczone dla podopiecznych hospicjów dziecięcych, oddziałów pediatrycznych szpitali, domów dziecka.

Wpłat prosimy dokonywać na konto fundacji, lub poprzez portal zrzutka.pl: https://zrzutka.pl/x7jyju

Jeśli chcesz wspomóc chore dzieci/ dziecko, lub instytucję zajmującą się dziećmi z Twojej okolicy, jesteś gotów poświęcić trochę swojego czasu na przeprowadzenie zbiórki, lub masz do dyspozycji wolontariusza/y napisz do nas, zajmiemy się tym!